Navigation:  Økonomi > Kreditor >

2.0. Header-Økonomi

Elektronisk bogføring                                                                                        Klik for PDF vejledning

Effektivt og nemt bogholderi med tandfaktura.dk

Få mere tid til patienterne og lad al dente og tandfaktura.dk registrere dine bilag.

Med dette modul kan den ansvarlige for klinikkens leverandørfakturaer effektivisere sin arbejdsgang og slippe for tidskrævende papirarbejde.

Tandfaktura.dk modtager dine elektroniske og papirfakturaer, påfører konti og sender dem til dig, så de kan godkendes og bogføres direkte i al dente.

Når du har godkendt fakturaen, bliver bilaget bogført. Efterfølgende kan du nemt søge efter en specifik leverandørfaktura i al dente, da bilaget gemmes elektronisk.

Klinikkens regnskab ajourføres nemt og hurtigt

Ingen papirfakturaer der skal arkiveres eller bliver væk

Risiko for tastefejl minimeres