Navigation:  Stamdata > Indstillinger > Printere >

5.0. HeaderStamdata

Definer printere

De printere der er tilgængelige på nettet og som ønskes anvendt ved udskrifter fra al dente, skal registreres i nedenstående liste.

Klik Ny for at oprette en printer.

Vis Windows printere

Her er oversigtien over delte printere. Klik på den ønskede printer og tryk 'Ok'.

Den vil automatisk hente Printerserver navn.

Skriv printerserverens arbedsplads nr.

Klik Gem.

Gentag ovenstående rutine med alle de printere der ønskes anvendt.

Obs.: Det er afgørende at printerens navn skrives nøjagtigt som den står på listen med Windows printere.

Hvis der anvendes en printer med flere papirbakker, skal der foretages en opsætning for hver bakke. Denne opsætning foretages i
Windows under Printere.

Sættes der et flueben i boksen Indstillinger gælder kun for den aktuelle arbejdsplads gælder valgene kun for denne arbejdsplads.
Fjernes fluebenet gemmes indstillingerne for alle arbejdspladser.

Bemærk i denne forbindelse, at printervalget har sin egen gemmeknap, uafhængig af gemmeknappen for oprettelse af printere.