Navigation:  Stamdata > Indstillinger > Interfaces >

5.0. HeaderStamdata

Digital røntgen

Her vælges den interface der passer til klinikkens digital røntgen. Nedenstående typer er allerede implementeret.

Cpr-nummeret kan sendes til  databasen MED eller UDEN bindestreg, ligesom det interne nummer kan anvendes som identifikation.
Optionen (tilgængelig for visse røntgensystemer) vælges fra rullemenuen og gemmes.

Den valgte option aktiveres først ved genstart af al dente.

Når billedet er scannet er det vigtigt at patientfilen lukkes igen på scanneren, ellers er det ikke muligt at åbne billedet på klinikken da
Digora ikke tillader at en patientfil er åbnet på flere arbejdspladser.