Navigation:  alCOM > alCOM basic >

8.0. Header alCOM basic

Generelt om alCOM basic

Dette modul indeholder funktioner for avanceret anvendelse af SMS- og e-mail tjenester.

alCOM basic benytter Internettet til forsendelse af SMS-beskeder. Det kræves derfor, at klinikken har en fast forbindelse til Internettet (ADSL eller kabel).

Modulet er et optionalt modul, dvs. der kræves en speciel licens for at benytte modulet.

E-mail forsendelser foretages gennem klinikkens normale mail adresse og er derfor ikke behæftet med yderligere omkostninger.

Kontakt al dente teamet for nærmere oplysninger på 87 68 16 01.