8.0. Header alSCAN

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  alSCAN >

8.0. Header alSCAN

Indscanning

8.3. Indscanning

Vælg hvilket arkiv dokumentet skal gemmes i ved at klikke på det tilsvarende faneblad til højre på skærmen.
Der kan vælges mellem

Patientarkiv : Scans, Fotos, Røntgen og OPT

Praksisarkiv: Scans

Indtast dokumentnavnet i feltet øverst i midten af skærmbilledet (Tast navnet UDEN extension).

Klik på SCAN knappen for at indscanne dokumentet.

En miniature-udgave af det indscannede dokument vises i vinduet i venstre side af skærmen.

Ønskes billedet vist i fuld størrelse, klikkes knappen Vis i original størrelse.

Hvis optionen Gem automatisk er sat i opsætningen, gemmes billedet automatisk. Er dette ikke tilfældet, skal Gem-knappen klikkes
for at gemmes dokumentet.

Et gemt dokument kan slettes ved at markere det i listen under fanebladene og så klikke Slet.

.

Knappen Scan preview indlæser dokumentet i en lav opløsning. Funktionen bruges typisk til at se, om originaldokumentet er placeret
korrekt i scanneren.

Ønsker man et preview til at scanne et udsnit af dokumentet, bør man benytte funktion Vis wizard i opsætningsbilledet.

Se også:

Scanner opsætning