Navigation:  Patienter > Journal > PA >

1.0. Header Patienter

Numerisk pochevisning

1.2.4. Pocher som tal

Pocherne vises i farvekoder – efter dybden, og der er markeringer for pus og blødning.

Pocher

Grøn

0 – 3 mm

Gul

4 mm

Rød

5 – 8 mm

Violet

> 8 mm

Blødning

Rødt X

Pusflåd

Blåt X

Løsningsgrad

1, 2 eller 3 (røde tal)

Involvering

s eller p (røde bogstaver)

Det er muligt at sammenligne 2 registreringer også hvis pocheregistreringen vises som tal.

Vælg visningen ’Pocher som tal’

Vælg den første registrering med knappen ’Vis status fra’.

Vælg derefter den status der skal sammenlignes med med knappen ’Sml. med status fra’.

Den anden status åbnes nu i et eget vindue, der kan flyttes rundt på skærmen.

Status nr. 2 lukkes ved at klikke på krydset øverst til højre i vinduet.