Navigation:  Patienter > Overslag >

1.0. Header Patienter

Overslag

Overslaget kan overføres til "Behandlingsplan" i journalen. Behandlingsplanen kan opdeles i seancer, og man har hele tiden overblikket
over hvad der mangles.

Linierne bliver først journalført når behandlingen er udført.

Markere de linier i overslaget, der ønskes overføres til behandlingsplanen i journalen og klik på knappen

Giv evt. behandlingsplanen et sigende navn.

Der kan være flere behandlingsplaner på den enkelte pt. Vælg evt. fra listen hvilke plan det skal føres over på.

Gå nu i journal - behandlingsplan og definere forløbet.