Navigation:  Patienter > Arkiv >

1.0. Header Patienter

Patientarkiv

I patientarkivet gemmes alt historik om patienten.

Du finder knappen 'Patientarkiv' under tandstatus i journalen.

Klik på den relevante overskrift og se hvad der ligger af gemte data.

De informationer der ligger under knapperne Regninger, Overslag, Breve, Rykkere og Recepter vises i samme skærmbillede når der
dobbeltklikkes på filnavnet i den højre liste.

Under knapperne Scans, Foto, Røntgen og Orthopan skal filerne importeres og de vil blive vist i de relevante programmer når der
dobbeltklikkes på filnavnet.

Importér:

Klik på knappen Importér og find den mappe hvor den relevante fil er gemt. Navngiv filen med et beskrivende navn og klik OK. Navnet
vil nu blive vist i den højre liste.

Scan:

Interface til scannermodulet alSCAN. alSCAN er et tillægsmodul til direkte indscanning af tekstdokumenter, hvor de indscannede dolumenter
lægges direkte i patientarkivet. alSCAN kaldes direkte fra journalen.