Navigation:  Topbjælken >

6.0. Header - Topbjælken

Patientfoto

Indsættelse af patientfoto i journalen kræver et web-kamera. Kontakt hotline, for at høre hvilke slags web-kamera, da modulet kun er udviklet til bestemt typer.

Alternativt kan der tages billede med et hvilken som helst kamera og gemmes i JPG-format i størrelsen 75x83 pixels.

6.5. Patientfoto

Når billedet er lagret i et relevant bibliotek trykkes der på + og følgende billede fremkommer.

6.5. Patientfoto import

Klikkes der på Importer fil skal fotoet findes i det relevante bibliotek.

Klikkes der på Fra clipboard skal billedet først være kopieret fra det normale billedbehandlingsprogram.

Billedet kan centreres efter at det er lagt ind i feltet.

Musen placeres over billedet og der klikkes med venstre musetast. Cursoren ændres nu til et kryds.

Hold museknappen nede og flyt billedet til den ønskede position. Når museknappen slippes fikseres billedet.

Patientbilleder kan fjernes individuelt ved at klikke på - på den relevante patient.

Husk: Når der importeres fotos, skal man stå i fanen Patient. Efter at billedet er blevet synligt skal der klikkes på Gem.

WebCam

Vi anbefaler at bruge LogiTech WebCams til optagelse af patientbilleder – enten QuickCam Express eller QuickCam Pro 3000

(bedre billedkvalitet og lidt højere pris), da programmet til disse kameraer meget let kan integreres i al dente.