Navigation:  Økonomi > Regnskab >

2.0. Header-Økonomi

Betalingsbetingelser                                                                                        Klik for PDF vejledning

En patients betalingsbetingelser fremgår af patientforsiden:

Ønsker man at oprette en ny betalingsbetingelse gøres dette i:

'Økonomi', 'Regnskab', knappen 'Betalingsbetingelser'

Ønsker man fx at patienter skal have 21 dage fra regningsdatoen til at betale regningen, højreklikker man et sted i boksen og vælger
'Opret ny'.  Udfyld tekst og vælg 1 (netto) under Måned og derefter 21 under Dage.

Når den ønskede betalingsbetingelse er oprettet, vælges denne på patientforsiden og tryk derefter på ’gem’