Navigation:  Topbjælken > Menuer > Info >

6.0. Header - Topbjælken

Programnyheder

Klik på Info og derefter Programnyheder.

Herunder ligger et dokument der åbnes i programmet Adobe Acrobat Reader.

Dokumentet indeholder information om alle de ændringer og forbedringer der er foretaget mellem de forskellige versioner af al dente.

Hvis programmet Adobe Acrobat Reader ikke er installeret på arbejdspladsen, kan det hentes på Internettet.

Nyheds dokumentet opdateres automatisk når der indlæses en ny version, og er således altid up to date.