RTF

RTF funktionen er specielt for de klinikker, der har behov for at inkludere større, formatterede tekster i journalerne. Ifølge lovgivningen må disse
dokumenter, som er en del af kontinuationen ikke gemmes i eksterne filer. Billeder kan importeres, men kun med funktionen 'importer som karakter',
da billederne skal gemmes direkte i databasen.

Når teksten gemmes, overtages den første tekstlinie som tekst i journalen.

1.2. RTF journallinie

Dobbeltklik på denne linie åbner RTF-tekstvinduet med den valgte tekst.