Navigation:  Topbjælken > Menuer > Fil >

6.0. Header - Topbjælken

Skærmopløsning

al dente understøtter fuldskærms visning, på de fleste, almindelige skærme og wide screen skærme.

Opsætning:

Det er vigtigt at der vælges en skærm, hvor følgende opløsninger kan vises: 1024 x 768, 1280 x 1024, 1280 x 800, 1440 x 900, 1680 x 1056
eller 1920 x 1200 pixel.

Windows indstillinger.

Kontroller at skærmen er sat til samme opløsningen, som ønskes i al dente, for at få den optimale visning. Dette gøres ved at højreklikke
på et tomt område på skrivebordet, klik Egenskaber og vælg Indstillinger.

Vælg den ønskede opløsningen. (Hvis den ønskede opløsning ikke vises, kan skærmen eller skærmkortet ikke benytte denne opløsning).

al dente

Start al dente

Fra menuen Fil vælges Skærmopsætning.

Vælg skærmopsætningen i dialogboksen.

Efter ændringen skal al dente genstartes for at arbejde med den nye skærmopsætning.