Status dato

Når der registreres en status på en patient gemmes denne automatisk på den relevante dato.

Man kan således altid gå tilbage til en tidligere registrering og se den 'aktuelle' status.

Hvis man ved et uheld kommer til at slette eller overskrive en status er det muligt at overtage en tidligere registrering som den der er gældende.

Åbn rullepanelet og vælg den ønskede status dato.

Marker og indlæs denne registrering ved at klikke på datoen.

Højreklik på teksten Status (under rullefeltet) og klik Ja i nedenstående dialogbox.