8.0. Header alSECURE

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  alSECURE >

8.0. Header alSECURE

alSecure 2.0

- Så I kan koncentrere jer om det vigtige

Med modulet alSecure 2.0 får I:

Backup ud af huset

Vi overvåger jeres backup

Vi kontakter jer, hvis der opstår fejl

Vi retter eventuelle fejl

Vi står til rådighed ved nedbrud, genskaber data og genetablerer al dente

Database-sikkerhed

Automatisk spejling af jeres database

Sikkerhedskopiering af databasen mindst 5 gange dagligt uden klinikken forstyrres

Vi overvåger databasen

Vi kontakter jer ved eventuelle problemer og retter fejlen

Adgang til klinikkens data i 24 timer

Vil I kontrollere jeres backupdata, åbner vi for adgang til klinikkens backup, hvor I kan åbne journalsystem samt
evt. røntgensystem – let og simpelt. Adgangen er tidsbegrænset og varer 24 timer.

Midlertidigt system

Får klinikken it-nedbrud med forventet nedetid på mere end 4 timer, stiller vi et system til rådighed.

Løsningen giver klinikken direkte adgang til egen server inde i backup systemet. Her vil I kunne se journaler, røntgenoptagelser samt andre data,
der ligger på klinikkens server.

Antal brugere, der har adgang til klinikkens system, afhænger af den enkelte kliniks RDS licenser til Windows på serveren.

Det er et krav, at klinikken har forbindelse til internettet.

Vil du vide mere om dine fordele med alSECURE?

Kontakt os på telefon 87 68 16 01 eller mail support@aldente.dk