8.0. Header alCOM extended

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  alCOM > alCOM extended >

8.0. Header alCOM extended

Telefon funktioner

alCOM extended understøtter diverse telefonfunktioner.

Forudsætningen herfor er, at der er koblet et TAPI-kompatibelt telefon-device til computeren.

TAPI (Telephony Applications Programming Interface) er en Microsoft standard, der understøttes af mange digitale telefonanlæg.

Minimumskonfigurationen består af et TAPI-kompatibelt ISDN kort (f.eks FritzCard PCI).

Via ISDN-kortet kan man bruge alCOM's extended-funktioner, såsom Caller-ID genkendelse og opkald via mikrofon og headset.

Sluttes der et 'rigtigt' TAPI anlæg til computeren, kan man lægge opkald og samtaler ud på forskellige lokale apparater, foretage omstillinger,
sætte på 'hold' osv. osv.