Navigation:  Patienter > Overslag >

1.0. Header Patienter

Udskriv overslag, eller send på mail.

For at udskrive et overslag, klik på knappen

Vælg en af følgende udskrifter:

Specificeret - skriver også tandbetegnelse og flader i overslaget

Uspecificeret - Skriver kun det samlede beløb. Se nedenstående billede. Dette brev kan redigeres i Stamdata - Tekster - Breve - Overslag uspecificeret

Summeret - Tæller sammen og skriver antal men ikke tandbetegnelser eller flader i overslaget.

Uanset hvilke udskrift der vælges, ville nedenstående vindue fremkomme.

Her er mulighed for, at få flere breve sammen med sit overslag. Alle brevene kan redigeres i Stamdata - Tekster - Breve

Eks.

Forside skabelon - Vælg evt. "Overslag forside", eller et brev I selv har lavet.

Grafik/tekst skabelon - Vælg fra listen "Overslag grafik".Tandgrafikken medtages automatisk i brevet.

Sæt flueben hvis brevene ønskes udskrives.

Sæt flueben i "Vis/rediger før udskrift" for at skrive mere i brevet inden udskriften. Alle udskrifterne bliver gemt i journalen.

Vælg "Gem som standard" hvis fluebenene skal huskes.

Hvis brevene ikke skal redigeres før udskrift, kan man for nemhedens skyld, sætte flueben i "Print til én samlet PDF".

Tilknyttede informationsbreve - Breve som er tilknyttet de ydelser der er brugt i overslaget, ville blive foreslået i vinduet herunder. Sæt flueben ud for, hvis de ønskes udskrevet.

Brevene fremkommer, fordi de er blevet tilknytte de relevante ydelser i Stamdata - Ydelser - Brev ved overslag.

Sæt flueben hvis de skal kunne redigeres inden udskrift.

Tryk på Print

Systemet 1.5. overslag generere pdf dokument

Overslaget kommer frem på skærmen.

Her kan vælges Udskriv, for at få overslaget ud på papir. Ved at du valgte Print til én samlet PDF, skal du kun trykke Udskriv en gang, selvom der måske er flere sider.

Der kan vælges Email for at sende overslaget på mail til patienten.

1.5. overslag print eller mail

Udfyld modtager mail, emne og meddelelse.

Overslaget med de tilhørende breve er vedhæftet.

Der er mulighed for at kryptere det vedhæftede dokument, ved at sende en kode til patienten via sms.

Tryk Send