Navigation:  Stamdata > Indstillinger > Interfaces > Interoralt kamera >

5.0. HeaderStamdata

Vipersoft

I opsætningen fastlægges hvilke parametre, der sendes til Vipersoft. Man kan vælge altid at kalde den samme mappe og finktion, eller man
kan få en valgmulighed, når man kalder programmet. Alt efter opsætningen, vil man ved at trykke kameraknappen i topbjælken skifte direkte
til Vipersoft, eller få valgmulighederne vist i et vindue, hvorfra man kalder den ønskede funktion.