Navigation:  Patienter > Aftalebog > Venteliste >

1.0. Header Patienter

Vis venteliste                                                                                                Klik for PDF vejledning

Er en patient registreret på ventelisten, markeres dette i topbjælken på aftaleknappen med "VL" 1.3.3. Vis venteliste - Aftaler– ligegyldigt om

patient har andre aftaler i forvejen eller ej, samt knappen Venteliste, bliver orange i aftalebogen når man står på patienten.

Ventelisten åbnes ved at klikke knappen 'VL' i aftalebogen.