5.0. HeaderStamdata

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Stamdata > Kartoteker >

5.0. HeaderStamdata

Anamnese tekster

Hele anamnese skemaet under fanebladet Patient kan redigeres individuelt.

Der kan tilknyttes advarselstrekanter eller tekst individuelt.

Opret ved at klikke Opret. Vælg den relevante funktion i ovenstående billede.

Skriv evt. tekst i boksen under ovenstående skema.

Klik Gem og anamnese registreringen er oprettet.

Obs. Der kan maksimalt oprettes 36 poster i anamneseskemaet. Hvis der kommer en meddelelse på skærmen om at der allerede er 36 oprettet, skal der slettes en post for at give plads til en ny.

Ændringer i anamnese opsætningen slår først igennem næste gang der oprettes eller rettes på patienterne individuelt.