Navigation:  Stamdata > Kartoteker > Tekstmakroer >

5.0. HeaderStamdata

Kald makro, ydelse, brev

Når en ydelse kalder en makro i journalen, kan denne makro være sat op til at foretage yderligere handlinger der automatiserer al dente.

Funktionerne er følgende:

Den første makro kalder automatisk den næste. Eks.: Anamnese makroen kalder Odontologisk som igen kalder Okkl/art.

En makro der er forbundet til en ydelse kalder automatisk den næste ydelse. Eks.: Makroen infr. kalder makroen infr1 og ydelsen rtg.

Makroen acc (Patientaccept) kalder brevet Behandlingsoversigt. Det medfører at brevet ligger udskrevet i receptionen når journalen er skrevet.

Henvisningerne i ovenstående eks. relaterer til de standard opsætninger der leveres med al dente.

Se også:

Hvad er en Makro

Oprettelse og redigering af makroer