Flyt journallinie

Der er to måder man kan flytte linier i journalen:

1.Marker den linie, som ønskes flyttet, med et enkelt klik i rubrikken i venstre side (den røde pil).

Hold ctrl tasten ned på tastaturet og træk med venstre musetast. Læg mærke til de 2 små røde dobbeltpile som på billedet herunder.
Teksten bliver sat ind hvor pilene er. Slip musen først, og linien er nu flyttet.

Bemærk, flyttes der til tidligere datoer, bliver dette registreret ved udskrift af journal.

1.2. Flyt af journallinie

2. Højreklik på linien og vælg "Klip". Højreklik på en linie og vælg "Sæt ind". Linien indsættes ovenover den linie der højreklikkes på.