Navigation:  Patienter > Aftalebog > Opsætning >

1.0. Header Patienter

1.0. Fanen Aftalebog

Indstillinger

Tryk på 'Tandhjul' under 'Aftalebog'.

Knapperne er beskrevet hver for sig. Find dem i menuen til venstre.

Advarsler - Sætter man en tid af i den forkerte aftalebog kan man få en advarsel alt efter hvilket af de nedenstående punkter der er valgt.

1. Advar altid hvis tid ikke hos stambehandler.

2. Som 1, dog ikke hvis tid er hos tandplejer

3. Advar aldrig.

Gem for alle - Så er alle ændringerne på alle pc´ere

Gem - Så er ændringerne kun på ens egen pc, men hvis en anden trykker Gem for alle, ville ens egen opsætning være overskrevet med det de andre har.

Annuller - lukker vinduet uden at gemme.

Bemærk, det man har lavet i knapperne, eks. Aftaletyper, er allerede gemt når vinduet lukkes. Hermed kan man nøjes med at trykke Annuller når man forlader Opsætning.