Navigation:  Patienter > Aftalebog > Opsætning > Opsætning generel >

1.0. Header Patienter

Åbningstider under opsætning (tandhjulet i aftalebogen)                                                Klik for PDF vejledning

Anvendes til opsætning af klinikkens generelle åbningstider, dvs. den tidligste tid og den seneste tid fordelt over hele ugen.

Hvis klinikken fx. lukker kl. 16.30, sættes SLUT-tiden til kl. 17.00 og behandlernes arbejdstid til kl. 16.30.

Du finder Åbningstid ved at gå i fanen 'Klinikker' dobbelt klik på klinikken.

OBS: Start og slut kører kun i hele timer.