Send bekræftelse på SMS                                                                                Klik for PDF vejledning

Der kan  sendes en bekræftelse på SMS, ved at højreklikke på aftalen i aftalebogen, og vælge 'Send - "Bekræft aftale på SMS"

Sms beskeden fremkommer på skærmen, og kan ændres, inden der trykkes Send.

I feltet Mobilnr., ses hvilket nummer der sendes SMS til. Hvis beskeden skal sendes til andet mobilnummer, kan det frit skrives i feltet.