Navigation:  Patienter > Aftalebog > Kalender >

1.0. Header Patienter

Afbud / aflyst                                                                                                Klik for PDF vejledning

Ved siden af patientens "Aftaler"-fane, kan der aktiveres 2 faneblade "Afbud" og "Aflyst". Dette gøres i opsætning.

Når pt. ringer og melder afbud til aftalen.

Vælg "Slet aftale (afbud fra PT)"

Hvis I ringer til pt. for at aflyse pt. aftale, så vælges "Slet aftale (aflyst af klinik)"

Det bliver journalført, at det er pt. der har meldt afbud til tiden.

Eller at i har aflyst pt. aftalen.

Patients aftale er nu flyttet fra fanebladet "Aftaler" til fanebladet "Afbud". (eller Aflyst, hvis det var tilfældet)

Selve behovet forbliver indtil den bruges senere. Hvis den ikke skal bruges så kan man blot slette den.

Aftalen står nu under 'A' fanen højreklik "Vis alle" eller 'Vis log'.

'Vis alle':

'Vis log':

Når pt. ringer igen og der sættes tid af i aftalebogen kommer følgende boks:

Her kan man vælge den aftale patienten har meldt afbud på.

Bemærk, aftalebehovet kan også trække fra aftalebehov kassen.

Alle afbud kommer også med i indkald - opsamling, når tiden er overskredet og Indkaldt datoen er over de uger der er sat op til at samle op.