Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper >

6.0. Header - Topbjælken

Breve

I Knappen breve, ses alle breve der findes i brevkartoteket.

Hvis du vil redigere, tilføje eller slette dokumenter skal du vælge skuffen Stamdata, fanen Kartoteker og Vælg kartotek: Breve.

Alle breve kan tildeles en relation således at de bliver lette at finde (fx. indkald, garanti, forsikring o.s.v.)

Tildeling af en relation til et brev foretages i Stamdata/Tekster/Breve.

Oprettelse af relationer foretages i Stamdata/Kartoteker/Brev relationer.

Ved udskrift af breve har man mulighed for at vælge Send som e-mail eller Mail som PDF. Herved sendes brevet som attachment til den
e-mail adresse der er angivet i patientkartoteket for den aktive patient, eller det sendes direkte som en låst PDF fil.

Med Zoom kan skriften forstørres efter behov.

6.2.1. Breve e-mails

Gem uden udskrift Brevet kan gemmes i journalen, og redigeres i efter behov. Når først brevet er udskrevet, kan man ikke længere rette i det.

Der vises et ikon i journalen, ud for brevet, som fortæller at den kan redigeres.

Højreklik på linien og vælg Vis/rediger brev

6.2.1. gemt brev ikon

Når brevet er printet, vises et brevikon.

6.2.1. udskrevet brev

Alle breve der udskrives til den enkelte patient gemmes i journalen.

Bemærk: der kan downloades patient informationsbreve fra brugergruppens hjemmeside. Disse breve kan importeres i al dentes brevskabelon.