Navigation:  Patienter > Journal > BUT >

1.0. Header Patienter

BUT

Ved registrering af årsydelse, gøres der opmærksom på OCR-ydelsen hvis patienten falder ind under den årgang, der skal have registreret en
OCR-blanket.

1.2.2. Udfyld OCR-blanket

OCR fremkommer automatisk ved kald af ydelsen for OCR blanket.

OCR fremkommer, hvis man klikker på SCOR knappen

1.2.2. ocr knappen

Er det første gang der sendes OCR fra klinikken, skal man i Opsætning og taste "1" i feltet "Næste brev nr."

Der kan sættes flueben i "Vis pop-up beskrivelser". Hermed kommer en liste frem, når man holder musen stille i et felt.

I denne liste ses hvilke registreringer der er mulige.

Husk at barnets tandstatus skal være registreret inden der sendes/udfyldes OCR.

Blanketten kan printes eller sendes elektronisk. Se markeringer på billedet herunder.

1.2.3. ocrskema