Diagnoser

Diagnoselisten indeholder både DTF´s officielle diagnoseliste, samt en liste over egne diagnoser.

Disse oprettes i Stamdata - Kartoteker - Medicinske diagnoser

Der kan vælges diagnose både fra registrering og fra behandling.

Registrere diagnose fra Registrering:

Ved tryk på Diagnoser fremkommer nedenstående dialogboks som indeholder DTF's officielle diagnoseliste og egne diagnoser.

Hvis diagnosen omfatter en enkelt eller flere tænder, markere da tand/tænderne først, inden der klikkes på Diagnoser-knappen.

Dermed bliver tandbetegnelsen journalført.

Registrere diagnose fra Behandling:

Ved tryk på Diag-knappen fremkommer nedenstående Diagnoseliste.

Skriv i søgefeltet noget af diganosen og der søges i listen.

Vælg den pågældende diagnose i listen og tryk GEM.

1.2. Diagnoser

Genvej = alt+G for GEM. alt+F for Fortryd.

Se også:

Vis/Søg diagnoser