Navigation:  Patienter > Aftalebog > Kalender >

1.0. Header Patienter

Almen aftale                                                                                                Klik for PDF vejledning

Der kan indsættes en almen aftale, hvis man ville strege noget at aftalebogen. Det kan være man skal  holde personalemøde, der kommer en repræsentant eller lign.

Disse kan nemt indsættes, og de kan også gentages. Eks. hvis man holder personalemøde den første fredag i hver mdr. eller lign.

Hold SHIFT nede og dobbeltklik eller markere den ønskede tid.

Hermed indsætter man en aftale udenom den patient der står i topbjælken.

Klik på knappen "Opret" i boksen 'Almen aftale'.

Hvis der ligger en i forvejen kan den genbruges.

Eller:

Klik på "Opret".

Der fremkommer et nyt vindue hvor teksten skal skrives.

Tryk herefter "Gem og Luk".

Teksten står nu under "Typer" og i "Typetekst".

Der kan tilføjes yderligere tekst i feltet "Tekst"

Tryk "OK"

Aftalen er nu sat i aftalebogen.

'Opret'

Hvis aftalen skal gentages, er her mange muligheder.

I ovenstående vindue, klik på knappen "Gentages"

Her vælges om det er dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt.

Vælg evt. at den skal afslutte efter 1 år.

Der kan sætte flueben i "Alle behandlere".

Almene aftaler kan flyttes, redigeres og slettes ved at højreklikke på aftalen.

Skal aftalen flyttes, kan man også trække den i aftalebogen, til en anden tid. Denne tid skal dog være på samme skærmbillede.

Når en tilbagevendende aftale slettes, så hver opmærksom på, om det er den ene eller hele serien der slettes.