Igangværende behandlinger / Ej faktureret

Gå i 'Økonomi', 'Opslag/Udskrifter' og vælg "Regnskab" og "Igangværende behandlinger"

Listen kan vises til og med en given dato og for en enkelt behandler eller alle. Blank = alle.

Det der står i listen, er alle de ydelser der står i regningsfanebladet og ikke er skrevet ud på regning endnu.

Bemærk feltet "Næste aftale". Her kan man se om patienten har en ny tid i aftalebogen.

Højrekliksmenu

Vis patient-niveau - har man åbnet alle + ud for patienterne, kan man lukke dem igen ved at højreklikke og vælge "Vis patientniveau".

Vis behandling-niveau - åbner alle + så man kan se hvilke behandlinger der gemmer sig under hver patient.

Udskriv som vist Ctrl+P - Udskriver hele listen

Fakturer markerede behandlinger - man kan sætte flueben ud for de ydelser man ville udskrive, højreklikke og vælge "Fakturer...."

Overfør til Excel - hele listen kan overføres til Excel og evt. vedhæftes en mail til revisor eller lign.

Kopier Ctrl+C - markere og kopiere linier og sæt dem ind i mail eller Excel eller lign.