Import af dokumenter

Import af dokumenter foretages i Patientarkiv.

KAN også foretages via kamera-ikon.

Modtager man dokumenter på eks. mail, kan disse også lægges i journalen via kameraikonet.

Gem først dokumentet på computeren.

Klik på Kamera ikonet

I nederste højre hjørne (se markering herunder), skal der ændres så alle filer bliver vist. Ellers vises kun billedefiler.

klik frem til hvor dokumentet er gemt.

Marker dokumentet og klik på "Åbn"

1.2. dokumentimport

Vælg om filen skal kopieres eller flyttes. Ved flyt, er filen fjernet fra sin oprindelig placering.

1.2. kopier eller flyt

Du kan give dokumentet et andet navn, men ordet FOTO: kan ændres til Breve:

En af delene skal blive stå der.

For at se dokumentet, højreklik og vælg "Genprint brev/mail"

1.2. Vis foto2