Navigation:  Stamdata > Indstillinger > Formularer >

5.0. HeaderStamdata

Indkalde formularer

Vælg hvor mange indkaldekort der skal udskrives pr A4-side og klik Gem.

Der benyttes det samme formulargenereringsværkstøj som til journal- og rykkerudskrifterne.

Hvert kort er defineret som en selvstændig formular. Det eneste krav er at teksten skal kunne passe på 1/3 henholdsvis 1/4 A4 side.

Det er således muligt at arbejde med forskellige fonte og fontstørrelser i disse breve.

Klik på Design indkaldekort 3 pr. side (eller knappen for det brev, der skal ændres).

5.7.3. Designer

Designeren vises med et test-brev (der ikke nødvendigvis svarer til klinikkens eget brev – det drejer sig her kun om en skabelon). Hele formularen er dækket af en lysegrå firkant, der markeres med en stiplet ramme, hvis man klikker på formularen. Denne ramme (firkant) markerer RTF-objektet for brevet, og må IKKE slettes.