Navigation:  Stamdata > Indstillinger > Formularer >

5.0. HeaderStamdata

Regningsformular

Vælg regningsformular og formular type og klik Gem.

Positionering af regningsudskrifterne foretages i formulardesigneren 'Design'

Nedenstående options vælges og der tages stilling til hvilket papir kreditnotaer skal udskrives på, og om der skal stå en tekst foran behandlernavnet
(fx. "Du er blevet behandlet af", eller "Behandlende tandlæge").

Sættes et flueben i boksen "Specificer tandplejer" bliver tandplejeren ligeledes skrevet på regningen, umiddelbart under behandlernavnet.