Navigation:  Patienter > Patient > Indkald >

1.0. Header Patienter

Indkaldesekvenser

Al dente byder på muligheden for at sætte indkaldet op i såkaldte sekvenser for den enkelte patient, f.eks. US hos tandlæge NN og profylakse
hos tandplejer TT, efter 3 mdr igen profylakse hos tandplejer TT, efter 3 mdr igen US hos tandlæge NN osv.

Tryk på knappen 'Aftaler' på den patient der skal opsættes på:

Opsætning af sekvens:

Opsætningen og aktiveringen af indkaldesekvensen foretages i patientbilledet med drop-down-knappen. Her vælges Sekvens.

Og knappen 'S'

Har man valgt Sekvens vises nu en lille knap med bogstavet s ved siden af feltet.

Et klik på denne knap åbner vinduet til registrering af sekvenser.

Her vælges først, hvor mange sekvenser der skal oprettes for den pågældende patient, i nedenstående eksempel 4.

Højreklik for at oprette:

I det viste tilfælde skal patienten indkaldes til Tdr 1 gange årligt hos tandplejer og der imellem til FU 1 gange årligt hos tandlægen.

Klik 'Ok' for at gemme opsætningen.