Navigation:  Patienter > Patient > Indkald >

1.0. Header Patienter

Send SMS (Påmindelse)

Dette felt har ingen funktion uden SMS-licens.

Klik knappen 'Aftaler' i Topbjælken.

Nederst i venstre hjørne kan der vælges opsætning på aftale påmindelser.

Ændres dette rettes opsætning på aftaler fremover.

Feltet står default til 'Jvf aftaletype', dvs. der sendes SMS hvis der gives en aftaletype der medfører forsendelse af SMS.

Andre muligheder: 'Ingen påmindelser': Der sendes aldrig SMS – med mindre det sættes op på aftalen i aftalebogen.

4 timer, 1 dag før osv.: Der sendes ALTID en SMS før aftalen – ligegyldigt hvilken aftale det er.

Bemærk, uanset hvad der står i dette felt, kan det overstyres på aftalen i aftalebogen.

OBS: Hvis SMS tjeneste ikke kører vises nedenstående 'SMS/Mail' knap rød:

Det anbefales at tjekke dette ved opstart af al dente. For at sikre påmindelser bliver sendt til dagens samt næste dags patienter.

Kontakt hot-line for at genoprette forbindelse.

Se også:

Oprettelse af aftale