Navigation:  Patienter > Aftalebog > Kalendervisning >

1.0. Header Patienter

Visning af aftalebøger og enheder                                                                        Klik for PDF vejledning

Vælg aftalebog, ved at vælge behandler eller behandlergruppe fra listen.

Behandlergrupper opsættes i Opsætning.

Eller klik på behandlerknappen, for den ønskede behandler aftalebog.

For at se 2 eller flere aftalebøger ved siden af hinanden, klikkes der på en behandlerknappe og holdctrl  nede  mens der klikkes på de efterfølgende behandlerknapper.

Hermed kan flere aftalebøger ses ved siden af hinanden.

1.3.1. Behandlerknapper

Det er frit, om man ville se sin kalender med 5, 10, 15, 20 eller 30 minutters interval.

1.3.1. minutter visning