Leksikon

Leksikon er dit eget bibliotek for dentale spørgsmål og problemstillinger.

Skriv et bogstav, en del af et ord, eller et emne i feltet Søg nøgle og klik Søg, hermed kommer de relevante emner frem i boksen til højre og
du kan vælge det relevante emne ved at klikke på det. Emne teksten fremkommer derefter i det store felt.

Leksikon redigeres under skuffen Stamdata, Vælg kartotek: Kartoteker og afsnittet Leksikon.

Ved klik på knappen Vis alle, indlæses alle leksikontemaer i listen, hvorfra det ønskede tema så kan vælges.

Se også:

Redigering af leksikon