Navigation:  alCOM > alCOM basic > Funktioner alCOM >

8.0. Header alCOM basic

Manuel forsendelse af SMS

Hvis der er registreret et mobil nummer på patienten, vil det lille SMS-ikon være synlig på skærmen til højre, lige over fanebladene.

8.2.1. SMS logo placering

Når der klikkes på Ikonet, åbnes vinduet til manuel SMS forsendelse.

8.2.1. Manuel SMS forsendelse

Har patienten flere mobil-numre, kan det ønskede nummer vælges i drop-down knappen øverst til højre. Dette er kun muligt ved manual forsendelse.
Ved automatisk forsendelse benyttes altid nummeret under "Mobil 1".

Indtast beskeden og klik SEND-knappen for at afsende SMS-beskeden.

SMS-beskeden må maximalt være 160 karakterer lang (inklusive afsenderen). Længden vises under tekstvinduet.

Har klinikken flere ydernumre, kan afsenderydernummeret vælges i drop-down knappen øverst til venstre. På denne måde kan udgifterne til
SMS forsendelsen tilordnes den rigtige konto.