Navigation:  Stamdata > Tekster > Breve (stamdata) >

5.0. HeaderStamdata

Mærker og relationer i breve                                                                                Klik for PDF vejledning

Når et brev har fået tildelt en Relation eller et Mærke er der skabt forbedrede muligheder for finde ydelsen i de respektive kartoteker.

Klik på rullepanelet og få vist de muligheder der er for afgrænsninger. Klik derefter på den ønskede relation og de respektive kartoteker
sorteres til en visning der kun indeholder det ønskede.

Se også:

Oprettelse af brev relationer

Oprettelse af mærker