Navigation:  Stamdata > Kartoteker >

5.0. HeaderStamdata

Materialeregistreringer

Opret materialer i forskellige grupper (Plast, Rodfyldning, Anæstesi osv.) med de materialer, klinikker bruger. Det hyppigst brugte materiale
sættes i øverste linie. Det medfører at det altid bliver det foretrukne valg, og at der derfor spares tid ved registreringen.

I ydelseskartoteket under Validering kobles ydelsen så f.eks. med "Spørg efter" – "Materiale Plast".

Når ydelsen vælges i journalen, vil der spørges efter materialet, og den gemte liste vil blive vist. Således kan materialet registreres med et enkelt
tastetryk i stedet for at skulle indtaste det hver gang.

På samme måde oprettes tilsvarende grupper for "Farve","Størrelse" og "Mængde".

Se også:

Validering