Navigation:  Stamdata > Ydelser >

5.0. HeaderStamdata

Spørg efter/Validering

Under validering opsættes ydelserne til at Udelukke og/eller Forudsætte en eller flere andre ydelser.

Klik først på den relevante ydelse i ydelseskartoteket, vælg derefter ved klik på +-knappen den ydelse der udelukkes eller forudsættes.

På tilsvarende vis kan enhver ydelse sættes op til at der stilles relevante spørgsmål som journalføres.

Eks.

Antal kan f.eks. med fordel bruges ved diverse ydelser (salg af tandbørster mv.)

Obs.: Hvis optionen "antal" anvendes skal dette være den sidste option der spørges efter, hvis der er flere - ellers virker
funktionen ikke efter hensigten.

Se også:

Materialeregistreringer