Navigation:  Økonomi > Kreditor >

2.0. Header-Økonomi

Opret Kreditor

Gå i Økonomi - Kreditor - vælg Regnskab

Tryk 2.4. opret

Udfyld felterne

Udgiftskonto - kan med fordel udfyldes, hvis det altid er samme konto udgiften skal bogføres på. Ellers udfyldes den når faktura registreres.

Betalingskonto - udfyldes med betalingskontoen. Bank, Giro eller lign.

Bet. betingelser - Hvis de relevante ikke findes på listen, kan de oprettes i Stamdata - Klinik - Betalingsbetingelser.

Tryk 2.4. gem

Kreditorsamlekonto skal være oprettet i Kontoplanen og sat op i Systemkontering.

2.4. Kreditor