Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper > Patient konto >

6.0. Header - Topbjælken

Patient konto

I patient konto, ses historik for, hvad der er, af regninger, rater, kreditnotaer og indbetalinger på patienten, samt status på danmark.

Beskrivelse af ikoner

6.2.8. dkikonVent

DK-ikon med et ur, indikere at der er registreret ydelser til afsendelse til danmark. De bliver først sendt, når patient har betalt hele regningen.

6.2.8. dkikonKlar

DK-ikon med pil, indikere at regningen er betalt, og de registrerede ydelser venter på afsendelse.

6.2.8. dkinkonSendt

DK-ikon med flueben, indikere at de registrerede ydelser er sendt til danmark.

6.2.8. tilbagefoerRegning

Rød kryds, indikere at her kan tilbageføres/annulleres. Når man holder musen stille på det røde kryds, kommer et lille tooltip frem,
hvori der står hvad der kan tilbageføres/annulleres, som i billedet herunder. Det kan være, tilbagefør regning, tilbagefør indbetaling, annullere rateopdeling.

6.2.8. Genprint

Printer-ikon indikere at her kan udskrives/vises på skærm. Hold musen stille på ikonet og se i tooltip hvad der kan genudskrives/vises på skærm. Det kan være, kvittering, rate, regning eller rateaftale.

Kontoudtoget kan udskrives, ved at højreklikke og vælge udskriv, eller tryk ctrl+ P

6.2.8. Patientkonto

Se også

Tilbageføring af regning