Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper > Patient konto >

6.0. Header - Topbjælken

Tilbageføring af regning                                                                                Klik for PDF vejledning

Regninger kan tilbageføres fra Patient konto. Når regninger skal tilbageføres, skal man ikke røre åbne poster. al dente styrer det, om regning
er betalt eller ej.

Klik på 6.2.8. tilbagefoerRegning ud for regningen i Patient konto.

6.2.8. TilbagefoeringRegning

Svar JA til at tilbageføre

6.2.8. Tilbageføring af regning 1

Vælg Udskriv

6.2.8. Tilbageføring af regning 2

al dente spørger om ydelser skal sættes tilbage til igangværende.

JA = ydelserne står i journal og i fanebladet regning, og kan ændres og derefter udskrives igen. Man er dermed fri for at taste det hele
ind på ny.

NEJ = Ydelserne står med rød i journalen, som indikere at de er annulleret.

6.2.8. Tilbageføring af regning 3

Bemærk:

Hvis det er en delregning og det kun er patientdelen der skal tilbageføres, så er det stadig hele regningen der skal tilbageføres.

Hvis regningen er afregnet ved sygesikringen, vil nedenstående besked fremkomme.

6.2.8. Tilbageføring af regning 6

Hvis det er sygesikringen der har afvist regningen, er det vigtigt at svare NEJ til ovenstående besked, når regningen tilbageføres.

Hvis I tilbageføre regningen af en anden årsag, skal der svares JA til at tilbageføre hos sygesikringen.