Navigation:  Patienter > Aftalebog > Opsætning >

1.0. Header Patienter

Ikoner                                                                                                        Klik for PDF vejledning

Kortsendt ikoner - Ved tid, som skal sendes indkald til, ville der komme et brev ikon. Ved tid, der ER sendt indkald til, ville der komme et flueben over brevikonet, det samme ved tid som ikke skal have indkald.

1.3.4. ikoner kort sendt

Ikoner for almen aftaler - men kun for aftaler der er sat til gentagelse. Herved kan man se om det kun er denne ene almene aftale eller om den gentager sig.

1.3.4. ikoner almen aftale

1.3.4. Ikoner