Navigation:  Patienter > Aftalebog > Opsætning >

1.0. Header Patienter

Udseende                                                                                                Klik for PDF vejledning

Der er flere måder at definere hvordan aftalebogen skal se ud.

Aftaler - hvordan skal farverne se ud i aftaleogen.

Lodret bjælke - der kan opsættes hvor bred farvemarkeringen skal være

Vandret bjælke

1.3.4. visning vandret

Udfyldt

1.3.4. visning udfyldt

Farveforløb

Farveforløb bruges ved udfyldt farve. Farven ville så være lys for oven og blive mørere nedad i feltet.

Runde hjørner

1.3.4. visning runde hjørner

Skriftstørrelse

Når fluebenet ikke er sat i "Vis hele dagen".

Ved "Hele dagen"

Skriftstørrelse når fluebenet ER sat i "Vis hele dagen"

1.3.4. Udseende

Dobbeltbookning - Det kan defineres om man ønsker at have aftalerne til at overlappe hinanden eller stå ved siden af hinanden.

Overlap - De ville dog stå ved siden af hinanden hvis aftalerne starter samme tid.

Mus-tid-indikator - Vælg hvordan klokkeslættet skal fremhæves. Se billedet herover.