Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper > Åbne poster >

6.0. Header - Topbjælken

Indstillinger i Åbne poster

Knappen indstillinger, er generelt for alle patienter og ikke kun den patient man står på.

6.2.7. Indstillinger

6.2.7. Indstilling

Husk seneste benyttede betalingsknap. Hvis fluebenet ikke er der, ville KASSE være aktiv. Ved flueben ville den sidste benyttede knappe være aktiv. Har man eks. bogført en dankortindbetaling, så ville Dankort knappen være aktiv næste gang man går i åbne poster.

Kassekvittering: Ved kasseindbetaling, kan man vælge om der altid eller aldrig skal udskrives kvittering, eller ville man have besked om den skal udskrives.

Dankort-terminal.

Ingen - bruges ved ektern dankortterminal.

Chip - opsættes af hotline. Der kan udskrives en kvittering til klinik.

Magnet - hvis dankort køre via magnet læser. Dette er dog forældet og bruges kun i nødstilfælde.

Definerbare betalingsknapper. Hvis man ikke har GIRO konto, kan man fjerne knappen, ved at vælge blanke felter ud for Systemkonto knap 1. Der kan også oprettes en ny knappe i Åbne poster. Eks Forbrugsforening, eller hvis der er flere bankkonti pt. kan indbetale på.

Advarselsblink. Åbne poster knappen, lyser rød når der er skyldig beløb. I advarselsblink, kan man få knappen Åbne post til at blinke, hvis regningen er overskredet med x antal dage i forfald.