Navigation:  Topbjælken > Funktionsknapper > Åbne poster >

6.0. Header - Topbjælken

Afskriv i Åbne poster

Knappen Afskriv, er sat op til kontonummer for Tab på debitor.

Der kan også afskrives til andre konti.

Eks. hvis der ved en fejl er tilskrevet rykkergebyr, er dette ikke et tab. Dermed kan beløbet afskrives på rykkergebyrkontoen.

Åben regningen i + som vist herunder.

Marker med flueben ud for det beløb der skal afskrives

Klik på knappen AFSKRIV

Hvis det skal afskrives til en anden konto end Tab på debitor, skriv kontonummeret i Alternativ konto.

Bemærk, her kan søges efter konto, ved at skrive bogstaver eller tal. Fritekstsøgning med * foran.

Der kan skrives en Posteringstekst. Hvis ikke, så kommer der blot til at stå Afskrivning.

Tryk Betal

6.2.7. Afskriv