Navigation:  Kartoteksbjælken > Søgning >

7.0. Header Kartoteksbjælken

Udvidet søgning

7.3. Søgeliste fra indkaldEnter

Den udvidede søgning indeholder følgende funktioner:

Søgekriterie

*3

Finder alle patienter i sygesikringsgruppe 3 (tilsvarende for de andre grupper).

*u

Søger alle udenlandske patienter

*a

Søger på adresser. Søgningen viser alle adresser hvori søgenøglen findes.

*t

Søgning på telefonnummer.

-

Tankestreg efterfulgt af patientens interne nummer indlæser den pågældende patient.

inaktiv

Viser en liste over samtlige inaktive patienter i databasen.

i-

Søgning på specifikke inaktive patienter.

Tastes f.eks. i-Han,S vil alle inaktive patienter, hvis efternavn begynder med Han og hvis fornavn begynder med S findes.

Tastes i-2611 vil alle inaktive patienter med fødselsdatoen 26.11. findes.

rxxxxx

Søgning på regningsnummer.

Skriv r efterfulgt af det ønskede regningsnummer

Ved søgning der omfatter såvel aktive som inaktive patienter (søgning på cpr-nummer) vises de inaktive patienter i søgelisten med en
anden (grøn) farve. topic text here.